Prijzen

De prijs van de kamers zijn €110,- per dagdeel. Het eerste dagdeel begint van 9:30 tot 17:30 en het tweede dagdeel begint om 18:00 tot 01:00 op maandag tot en met donderdag en op zondag. Op vrijdag en zaterdag loopt het tweede dagdeel tot 01:30.

Het kantoor waar je moet melden voor je naar je werkkamer gaat, bevindt zich op Geleenstraat 98. Je meld je hier met je geldige ID papieren en de huur van je kamer. Aan het einde van elke maand krijg je een factuur van je betaalde huur voor je eigen boekhouding. Mocht je niet in staat zijn om zelf je factuur te komen halen, kunnen wij de factuur mailen naar jou of je boekhouder. Op de factuur staat het aantal gehuurde dagdelen van de gewerkte maand.

Wil je een kamer reserveren van te voren dan vragen wij ook om op de dag van het reserveren te betalen. Als je aan het werk bent kan je voor de volgende dag reserveren maar dan moet je die wel vooruit betalen. Dit doen wij om afzeggingen op het laatste moment te voorkomen anders zitten we met een lege werkplek.

De prijs van een locker is alleen de borg van €15,00.