De kamers van de geleenstraat 98-100

Onze werkkamers.

In dit pand verhuren op zowel de eerste als de begaande grond ruime tot zeer ruime werkkamers. Door dat alle kamers zijn gerenoveerd hebben we nog niet alle foto’s erop staan. Maar deze zullen zeker snel volgen. De kamers voldoen aan de standaard eisen van de GGD en APV. Dit houdt in dat we noodknoppen gebruiken in de kamers zodat bij een probleem eenvoudig de beheerder opgeroepen kan worden.

Ons bedrijf bestaat uit 5 werkkamers. Waarvan 2 een gescheiden raam/vitrine van de werkkamer heeft. Hierdoor krijg je grotere werkkamers voor bv SM gebruik. Al onze kamers zijn voorzien van een wasbak, Led verlichting, spiegels enz. Op de onderstaande links kun je eenvoudig naar 3D beelden kijken van de werkkamers. We hebben alle kamers in 3D beelden gemaakt zodat je een goede indruk krijgt hoe de kamers en een raamexploitatie bedrijf er van binnen uit ziet. 

Klik op de onderstaande gele teksten om een 3D indruk te krijgen.

We beginnen met kamer 1. Deze kamer heeft zowel het raam/vitrine als het bed in een kamer.

Kamer 2 heeft een apart raam/vitrine waar de sekswerker kan staan/zitten. Het bed bevindt zich in een aparte werkkamer.

Kamer 3 heeft een apart raam/vitrine waar de sekswerker kan staan. Het bed bevindt zich in een aparte kamer. Kleine notitie, deze kamer wordt binnenkort geheel gerenoveerd.

Kamer 4 is een zeer ruime SM kamer. Heeft drie mooie grote ramen waardoor je de gehele geleenstraat en hunsestraat kan overzien.

Kamer 5 is een beetje gelijk aan kamer 1. In een ruimte bevindt zich het bed en het werkraam. Het is een ruime kamer en ook geschikt voor sm.

We hopen dat je zo een beetje indruk heb gekregen van de kamers in ons pand en de sport ruimte waar je ook gebruik van kan maken.